De top van de berg is bereikt! Wow wat een geweldig gevoel is dat en het uitzicht is fantastisch. Jullie hebben genoten van deze ervaring en wat een boost geeft het om te weten dat deze enorme uitdaging is geslaagd.

Als je daar zo staat geniet je van het weidse uitzicht, de blik op wat er zich beneden jullie allemaal afspeelt, de ruimte die je letterlijk om je heen ervaart.

Op deze plek wil jij wel even blijven.

Zo is het in ons leven ook, we hebben af en toe ruimte nodig om neer te kijken op dat waar we mee bezig zijn. Om een nieuw perspectief te krijgen, om gedrag dat we graag willen ook daadwerkelijk te kunnen aanleren.

Wat is de eXpeditie?

Ga mee op een online ontdekkingstocht. Leer leven vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis. gaat van een klooster naar de bergen, we overnachten tussen de wilde dieren tijdens een safari en eindigen in een dorpje aan een prachtig meer.