Ga je mee op eXpeditie?

Leef vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Ga mee op deze unieke online eXpeditie. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om dat in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis.

Ons reisschema

We starten deze reis symbolisch vanuit een prachtig klooster. Hier leer je ontdekken wat jouw persoonlijke drijfveren en overtuigingen zijn. Je persoonlijke missie krijgt gestalte en zal jou de energie geven op het vervolg van je reis.

Daarna gaan we op pad en beklimmen we een berg. We gaan concrete stappen zetten, met onderweg prachtige vergezichten op het doel dat jij voor ogen hebt. Hoe bereik je dit doel? Welke stappen kan je zetten? Hoe hou je het vol?

Rond de zomer gaan we op safari en overnachten tussen de wilde dieren. Wat als het allemaal niet zo loopt als je verwacht? Als je moeilijkheden en teleurstellingen tegenkomt? Hoe kan je je hierop goed voorbereiden?

Vanaf het najaar settelen we ons in een dorpje bij een idyllisch meer. Hier ontmoeten we anderen. Wat wil jij toevoegen in het leven van anderen, hoe verhoudt jij je tot anderen. Waar kan jij van uitdelen?


Waarom deze eXpeditie?

Het afgelopen jaar ben ik opnieuw bezig geweest met het ontdekken van mijn persoonlijke missie en waarden. Ik heb (soms moeilijke) keuzes gemaakt en stappen gezet om deze missie en waarden meer te integreren in mijn leven én mijn werk. Hierdoor kan ik met nog meer energie aan de slag en echt kan genieten van wat er op mijn pad komt. Ik vind het geweldig om dit met meer mensen te delen. Vandaar dat ik heb besloten mijn inzichten en ervaring actief met jou te delen.
Dat heeft dus geresulteerd in het opzetten van deze eXpeditie, maar ook een hele nieuwe website en huisstijl. Soon to follow…


Haal het maximale uit jouw eXpeditie

Om nog meer uit deze reis te halen heb ik een exclusieve aanbieding voor alle deelnemers aan deze eXpeditie. Je kan nu gebruik maken van het eXpeditie coachingspakket. 

Wat houdt dit in:
– gratis intakegesprek (telefonisch)
– 4 individuele coachingsessies van elk 1,5 uur
– op een inspirerende locatie (Krachtcentrale Huizen) ook online mogelijk

Investering
– nu voor maar €444,- (excl. BTW)

Deze aanbieding is geldig tot de start van de eXpeditie op 12 maart 2021. Meld je dus snel aan. Geef je contactgegevens door via onderstaande buttons.

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief