Inspiratie-event met praktische workshop

Zin in je werk!

Wat kan je van deze avond verwachten?

Wat inspireert jou in je werk? En wat is voor jou de zin van je werk?
Tijdens het inspiratie-event “Zin in je werk!” wordt je door inspirerende ervaringsverhalen van Anneke Kooij en Acca Manurung aangezet hier zelf over na te denken. Zij zullen hun ervaringen delen over de positieve impact van zingeving in hun werk. In een korte workshop maak je vervolgens een praktische vertaalslag naar jouw werk en leven. Dit event wordt je gratis aangeboden door inXtenso.

Met inspirerende sprekers

Anneke Kooij
Coördinator wijkteam Met Extra Zorg Thuis
Vivium Huizen

Anneke vindt het welzijn van mensen het allerbelangrijkste en daarna de zorg. Haar enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk en motiverend. Ze is een pionier met een missie en ook daarin een echte doorzetter. Met deze mooie eigenschappen heeft ze de afgelopen jaren een bijzonder mooi wijkteam opgebouwd waar medewerkers graag willen werken.

Acca Manurung
Oprichter Stichting School van Geduld
Zuidoost Azië

Acca werd 18 jaar geleden geraakt door het leed van mensen die door een tsunami alles hadden verloren. Vanaf dat moment stond zijn leven voorgoed op zijn kop. Hij begon te helpen, eerst alleen, later met een team van jonge mensen. Zijn missie gaf met ups en downs hoop en richting voor anderen. Hij is, samen met zijn vrouw Marianne, meester in groot dromen en klein beginnen.

En praktische workshop onder leiding van

Paul Koeleman
Teamtrainer en coach
Eigenaar inXtenso

Paul is een enthousiaste persoon, die houdt van verbinding. Nieuwe contacten leggen en bestaande relaties versterken. Mede om die reden is hij initiatiefnemer van het inspiratie-event: “Zin in je werk”. Paul heeft zelf ervaren wat een verschil zingeving kan maken in je werk en helpt jou dit ook te ontdekken in de praktische workshop.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 11 oktober

Locatie: Haven 5, Havenstraat 5 in Huizen

Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur

Kosten: gratis

Ook inbegrepen: Koffie/thee en tijd om te netwerken

Aanmelden inspiratie-event "Zin in je werk"