We zijn al even onderweg, maar de top is nog ver. Er zijn zelfs momenten dat je denkt dat je het nooit gaat redden. Na de zoveelste bocht volgt nog een pad naar boven. Waarom ben je hier ooit aan begonnen? Wat is het nut precies van deze reis? 

Dan bedenk je dat deze gedachten je niet echt verder helpen.

Je probeert je gedachten te richten op het moment dat je bovenop de top staat. Wat een heerlijk gevoel van overwinning zal dat zijn!

Door je te richten op deze gedachte wordt het lopen toch een stukje makkelijker.


Op Dag 4 van de eXpeditie leer je zicht te krijgen op je belemmerende overtuigingen. En hoe je deze overtuigingen kan ombuigen, zodat ze je helpen.

Wat is de eXpeditie? Ga mee op een online ontdekkingstocht. Leer leven vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis. gaat van een klooster naar de bergen, we overnachten tussen de wilde dieren tijdens een safari en eindigen in een dorpje aan een prachtig meer.