Het is de laatste avond van de eXpeditie. Jullie zitten allemaal rondom het kampvuur en delen verhalen over de afgelopen dagen. Een gevoel van dankbaarheid overvalt je als je deze unieke verhalen hoort. Ze zullen je nog lang bijblijven. Eigenlijk heb je genoeg aan dit hier, een kampvuur, mensen om je heen en het gevoel verrijkt straks weer terug te keren naar huis. Je kijkt er nu al naar uit de lessen die je hebt geleerd in de praktijk te gaan brengen en te delen met de mensen om je heen.

We zijn gewend te denken vanuit schaarste, denken vanuit genoeg kan je leven veranderen.

De laatste eXpditie dag daagt je uit een andere manier van denken te oefenen. Op die manier leef je rustiger, meer bewust en leer je eenvoudiger te delen van wat jou is gegeven.

Dit was de laatste dag van de eXpeditie, maar hier eindigt het niet. Ik heb ervan genoten mij te bezinnen op de verschillende thema’s en dit met jullie te delen. Mijn verlangen is dat deze eXpeditie binnenkort niet alleen online te volgen is, maar ook op locatie. Zodat we echt in verbinding zijn. De komende tijd ga ik dit met anderen verder uitwerken.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse update van inXtenso vol inspiratie over groei en persoonlijke ontwikkeling.