Leuk dat je kijkt naar de uitslag van de test Leven in Eenvoud.

In deze test kijken we aan de hand van 8 thema’s hoe eenvoudig jouw leven is.
De gemiddelde score was 66%.
Dat betekent dat veel mensen hun leven redelijk eenvoudig inrichten, maar dat er op diverse thema’s nog ruimte is voor verbetering.

Per thema ziet de uitslag er zo uit:

  1. Zinvol leven: 89% zegt dat zij over het algemeen bezig zijn met dingen in hun leven die zij belangrijk vinden. Mooi! Want weten wat jij belangrijk vind en hoe je je leven zo inricht, is de basis. Check onder eXpeditie op deze website de prachtige reis die je kan maken om meer te weten en te leven vanuit jouw persoonlijke missie!
  2. Je leven op orde: 46 % geeft aan dat zijn/haar werkplek over het algemeen redelijk chaotisch is. Wil jij hierin verbeteren? Hou dan LinkedIn in de gaten, of schrijf je in op eXtend, binnenkort meer over dit thema.
  3. Leven met aandacht: 66% geeft aan dat zijn/haar gedachten zich meestal niet in het hier in nu afspelen, maar dat zij vooral bezig zijn met het heden en verleden. Ook hierover binnenkort meer inspiratie en praktische tips hoe je meer bewust kunt leven.
  4. Leven vanuit ritmes: 80% werkt het liefst vanuit een vaste dagelijkse routine. Routine kan je helpen om je (complexe) leven eenvoudiger te maken. Toch zijn veel onderzoekers ervan overtuigd dat variatie creativiteit en motivatie bevorderd. Hoe er plek is voor beide in jouw leven, volgt in het thema: leven vanuit ritmes.
  5. Lekker en gezond leven: 94% is zich bewust van wat hij/zij eet. Super! Gezonde voeding hoeft niet moeilijk te zijn. Allerlei tips over lekker en gezond leven komen aan bod in thema 5!
  6. Leven in financiële vrijheid: 55% geeft aan dat geld invloed heeft op de keuzes die zij maken in het leven. Inspiratie en praktische tips over hoe jij meer kan leven in financiële vrijheid (en dat dit niet betekent dat je meer moet gaan verdienen), lees je op LinkedIn of via eXtend.
  7. Duurzaam leven: 82% doet niet of nauwelijks impulsief grote aankopen. Bewust zijn van wat je koopt , wat je hebt en wat je nodig hebt, is de basis van eenvoudiger en duurzaam leven. Top!

Dus nog even:
Wil je meer weten over bovenstaande thema’s? Je bent van harte welkom in het netwerk van Paul Koeleman op LinkedIn
Of meld je aan voor eXtend, de maandelijks nieuwsbrief vol inspiratie en praktische tips.

En dan nog iets: Heb jij de test nog niet gemaakt en wil jij weten wat jouw score is? Doe de nu test!

Wil jij stappen zetten naar een leven in eenvoud, neem gerust contact op! We helpen je graag verder.