Je wordt wakker in je kamer in het klooster. Op het bureautje naast je bed ligt jouw notitieboekje met daarin je persoonlijke missie. Je pakt deze er nog eens bij en begint te glimlachen. Ja, dit is wat jij het liefste doet, dit is waar jij enthousiast van wordt, waar je tot in je tenen voelt dat het klopt met wie jij bent. Je springt uit bed en hebt zin in deze nieuwe dag!

Je loopt naar de eetzaal, daar aan tafel raak je in gesprek met twee andere deelnemers. Je merkt hetzelfde enthousiasme bij hen! Dit wordt een mooie dag. Je loopt terug en bij de binnentuin ga je even zitten. De zon schijnt prachtig in de tuin. En dan raakt het je ineens. Wat gek dat je hier nog niet eerder bij stil hebt gestaan. De gedachte dat iedereen uniek en waardevol is en dat wat jij doet belangrijk is.

Deze gedachte gaat je zeker helpen in het uitleven van je persoonlijke missie.


Op dag 2 van de eXpeditie staan we stil bij jouw overtuigingen. Hoe krijg je zicht op je overtuigingen. En hoe weet je of deze belemmerend of juist stimulerend zijn. Hoe zet je jouw overtuigingen krachtig in om je missie te kunnen uitleven?

Alle antwoorden op deze vragen vind je in dag 2.

Leef vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis.