Vandaag starten we de beklimming van deze prachtige berg. Het zal zeker een uitdaging worden, je weet nog niet precies wat je te wachten staat. Maar het uitzicht op de top belooft adembenemend te zijn.

In je rugtas zit natuurlijk jouw boekje met je persoonlijke missie en je stimulerende overtuigingen. Je bent benieuwd wat jullie daar vandaag precies mee gaan doen.

Eerst maar eens kijken naar die berg. Hij ziet er mooi uit, de top lijkt nu nog ver weg, maar je hebt er zeker vertrouwen in dat je die gaat bereiken.
Daar ga je, de eerste stap van jullie route op weg naar de top.


Op dag 3 van de eXpeditie leer je hoe je haalbare doelen kan formuleren. Doelen die je daadwerkelijk aanzetten tot ander gedrag. Op die manier leer je hoe je in de praktijk jouw missie leeft.

Wat is de eXpeditie?

Ga mee op een online ontdekkingstocht. Leer leven vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis. De reis gaat van een klooster naar de bergen, we overnachten tussen de wilde dieren tijdens een safari en eindigen in een dorpje aan een prachtig meer.