Vandaag kom je aan in dit prachtige klooster, de komende tijd zal deze plek je even stilzetten. De omgeving is sereen en je hebt een eigen kleine kamer, met een bed, wastafeltje en een raam met uitzicht op de bloeiende kloostertuin. Je haalt eens diep adem en geniet van de stilte.

Geen telefoon die je afleidt, geen mensen die aan je bureau staan en van alles aan je vragen, geen e-mails die wachten om te worden beantwoord, geen kinderen die vragen om je aandacht.

Het is even jij alleen…

Wat komt er dan bij je naar boven? Wat voel je als je van deze afstand naar je leven kijkt?

Op deze eerste dag van de expeditie zoomen we in op het thema persoonlijke missie en waarden.

Wil je ook op zoek naar jouw persoonlijke missie? Schrijf je dan in voor de online eXpeditie. Leef vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Iedere maand een gratis dosis inspiratie in je mailbox. Met verdiepende vragen, tips en tools om in te zetten tijdens jouw ontdekkingsreis.