online eXpeditie

Leef vanuit jouw persoonlijke missie en waarden

online eXpeditie

Ga mee op deze unieke ontdekkingstocht

Leef vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Groei door de inzet van je persoonlijke talenten. Ervaar waar jouw grenzen liggen en geniet van de rust die het je geeft jezelf beter te leren kennen. Ga mee op deze unieke online eXpeditie. De eXpeditie bestaat uit 7 dagen met elk een ander thema. Een klein stuk theorie, inspiratie en voorbeelden uit de praktijk en oefeningen om dit thema toe te passen in je leven. Thema’s die aan bod komen: Persoonlijke missie, overtuigingen, ruimte creeren en meer. Klik hieronder op de verschillende dagen en thema’s. We wensen je een mooie reis.

Online eXpeditie

Samen op weg in deze eXpeditie

Soms is het fijn even samen op te lopen en van je af te praten. Iemand die naar je luister en jou net die scherpe, verdiepende vragen kan stellen, zodat jij weer verder op weg kan. Dat wil ik graag voor je doen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook bied ik je graag een plek in mijn netwerk. Dat kan door online te connecten op LinkedIn of via eXtend. Een maandelijkse dosis theorie, inspiratie en oefeningen om zelf bezig te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling.