Workshop “Van werkstress naar werkplezier”

Steeds harder rennen om alles bij te benen? Continue druk om te presteren en overal op te reageren? Vaak gepieker? Behoefte aan meer rust en energie?

Deze workshop geeft praktische tips, handvatten en een concreet actieplan om effectiever met stress om te gaan en meer werkplezier te krijgen.

Wat gaan we in de workshop doen?

De workshop begint met een online test die helpt om overbelastingssignalen te herkennen en in kaart te brengen. Tijdens de workshop gaan we aan de hand van de resultaten van de test aan de slag. We kijken samen naar de oorzaken die jou (werk)stress geven. Aan het eind van de workshop heb je een concreet actieplan waarmee je de volgende dag aan de slag kunt.

Wie geeft de workshop?

Paul Koeleman van InXtenso geeft de workshop. Hij heeft veel ervaring met het geven van training en coaching in bedrijven. Paul is gedreven en enthousiast om je een stapje verder te helpen. Zijn passie is “eruit halen wat er in zit zodat je tot je recht komt”.

Wat kost de workshop?

Kosten voor de workshop zijn normaal gesproken €75,- ex. btw (€ 90,75 incl. btw) maar op vertoon van de email n.a.v. de online test slechts €50,- ex. btw (€ 60,50 incl. btw).

Als ondernemer mag je deze investering als bedrijfskosten aftrekken van de belasting. Daarnaast kun je de btw terugvorderen en mag je ook reis- en verblijfkosten aftrekken.

Wanneer is de workshop?

De workshop wordt gehouden op donderdag 31 januari 2019. Je bent welkom vanaf 19:30 uur. We starten om 20:00 uur en eindigen om 22:00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om onder genot van een drankje na te praten en te netwerken.

Waar wordt de workshop gehouden?

De workshop vindt plaats in OpMaat (Business Centrum Huizen), Huizermaatweg 31,  1273 NA Huizen.

Aanmelding

Op de website van InXtenso kun je je aanmelden voor de workshop. Na aanmelding ontvang je per email de factuur.

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief