Persoonlijke Ontwikkeling Review

Mensen tot bloei en meer tot hun recht laten komen. Dat is waar we ons graag voor inzetten. We helpen je graag een stap in de goede richting. Dat willen we persoonlijk maar ook praktisch doen. Daarom bieden we je een gratis gesprek aan. Een gesprek waarin we luisteren en advies geven, afgestemd op jou. En met concreet resultaat waar je mee aan de slag kunt!

Zie het als een geschenk, omdat we passie hebben voor mensen. We gunnen je graag die eerste stap om aan de slag te gaan en meer uit jezelf te halen.

Eén uur face-to-face gesprek
Relaties met mensen vinden we belangrijk. Daarom houden we het gesprek het liefst face-to-face. En bij voorkeur in jouw werkomgeving. Als de afstand te groot is, dan kunnen we natuurlijk ook Skypen.

Jouw onderwerp
Je hebt misschien al een idee op welke punten de schoen wringt, dingen waar je tegenaan loopt en die je zou willen verbeteren. Denk hierbij aan onderwerpen als leidinggeven, communiceren of assertiviteit. Maar het kan ook een praktisch onderwerp zijn zoals ‘grip op je mailbox’. Bij het aanmelden voor een Persoonlijke Ontwikkeling Review kun je zelf een onderwerp aandragen.

Eerlijk en concreet advies
Tijdens het gesprek geven we je eerlijke feedback en een aantal adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Dat zorgt ervoor dat je de stap om je effectiviteit te verbeteren ook echt gaat nemen!

We zien er naar uit om je binnenkort te spreken!

Boek een gratis Persoonlijke Ontwikkeling Review >>

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief