Teambuilding met Zang

Samen zingen is een verrassende manier om teambuilding handen en voeten te geven. Samen zingen vergt samenwerking. Hierbij komen veel aspecten uit de dagelijkse praktijk aan de orde. Denk aan leiding nemen, je laten leiden, elkaar coachen, naar elkaar luisteren, elkaar vertrouwen en feedback geven.

In de teambuilding met zang gaan we een dag met elkaar aan de slag. De teambuilding is een afwisseling van zingen, interactie, samenwerken, opdrachten, jezelf laten zien, reflectie en vooral veel plezier. We werken samen als groep maar ook in tweetallen en soms individueel.

Waarom samen zingen?

 • zingen komt van binnenuit en helpt om gevoelens te uiten
 • zingen geeft veel plezier in samenwerken
 • zang is een universele taal die samenbindt
 • samen zingen ontwikkelt je communicatieve vaardigheden
 • je ervaart hoe het is om zelf te leiden en je te laten leiden
 • samen zingen geeft mogelijkheden om elkaar te coachen
 • in een groep kan iedereen zingen en klinkt het altijd goed

Zangcoach Jane Loois

Het zingen wordt begeleid door de talentvolle zangcoach Jane Loois. Behalve zangcoach is ze zangeres, backingvocal en zangdocente bij o.a. Totally Music. Jane studeert Zang Jazz&Pop aan Artez Conservatorium in Zwolle. Jane heeft veel liefde en passie voor zang en muziek, is bijzonder enthousiast en door haar uitnodigende karakter in staat om elk willekeurig team tot een meerstemmig en swingend koor te brengen.
WJB_0920
Wat betreft het nummer dat we in de teambuilding zingen kun je denken aan Man in the mirror (Michael Jackson), Lean on me (Bill Withers), Shackles (Mary Mary), maar ook een nummer naar keuze.
WJB_0183

Programma “Make your own team-sound”!

Door middel van zang gaan we werken aan het thema “Make your own team-sound”. De teambuilding richt zich op effectief samenwerken met behulp van zang. Met elkaar gaan we een spetterend, meerstemmig, nummer neerzetten. Tijdens het oefenen hiervan hebben we niet alleen aandacht voor wat er gezongen moet worden, maar letten we op situaties die je tijdens je werkweek zomaar kan tegenkomen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ga je om met een niet duidelijk gegeven opdracht of hoe ondersteun jij een ander zodat jullie allebei beter worden? Deze werksituaties komen (verhuld) voorbij binnen verschillende opdrachten die uiteindelijk gaan leiden naar dat spetterende nummer gezongen vanuit jullie eigen ‘team-sound’!

Praktische informatie

Voorafgaand aan de teambuilding gaan we graag met je in gesprek om knelpunten te inventariseren en na afloop om de teambuilding gezamenlijk te evalueren.

 • Teambuilding start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur
 • Groepsgrootte minimaal 8 personen
 • Voorkeur locaties: Dutch Biz, De Genestetlaan 7, Amersfoort en OpMaat Vergaderen, Huizermaatweg 31, Huizen (Business Centrum Huizen)
 • Duur en locatie kunnen we uiteraard in overleg veranderen

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief