Teambuilding met slagwerk/percussie

Muziek maken betekent samen een prestatie leveren en toewerken naar een eindresultaat. Onder leiding van getalenteerd componist, arrangeur, slagwerker en percussionist Dick Le Mair wordt er door middel van slagwerk/percussie aan teamwork handen en voeten gegeven. De deelnemers leren om naar elkaar te luisteren, te leiden, te volgen en doelgericht samen te werken.

Samenwerking is essentieel voor de effectiviteit van een team. Maar samenwerken is nog best lastig. Dit kan leiden tot conflicten, miscommunicatie of onduidelijke taakverdeling. Vaak vinden teamleden het lastig om elkaar ergens op aan te spreken.

In de teambuilding ligt de focus op verbetering van communicatie en samenwerking. Daar gaan we op een leuke en creatieve manier mee aan de slag. Slagwerk en percussie zijn daar een onderdeel van. Uitgangspunt is dat elke deelnemer veel te bieden heeft. We gaan jou en het team verder brengen in professionaliteit. We laten je ontdekken dat jouw specifieke talenten en (eigen)aardigheden ingezet kunnen worden, zodat het team sterker en beter wordt.

Dit doen we door het maken van een persoonlijkheidsprofiel, feedback momenten, diverse slagwerk/percussie sessies onder leiding van Dick Le Mair, verbeteringen in het team te bedenken en vooral ook door veel plezier te hebben. Aan het eind van de dag heeft iedereen een persoonlijk actieplan en klinkt er een compleet en verrassend muziekstuk. Bij dit hoogtepunt is iedereen ervan doordrongen dat we grenzen hebben verlegd en meer uit onszelf en het team hebben gehaald. Met als uiteindelijk doel om van tevreden klanten enthousiaste klanten te maken.
WJB_9873

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief