Leiderschap

Leiderschap is belangrijker dan ooit. Voor bedrijven, teams, gezinnen, maar misschien nog wel het meest voor jezelf. Persoonlijk leiderschap is cruciaal voor een gezonde en effectieve organisatie.

Beginnen met jezelf

In de hedendaagse turbulente tijd waarin veel druk gelegd wordt op bedrijven, gezinnen en individuen is het steeds belangrijker dat je leiding kunt geven aan jezelf. Pas als je leiding kunt geven aan jezelf, kun je wellicht ook leiding geven aan anderen. Dat kan zijn binnen een bedrijf, een vereniging of een stichting. Maar denk ook bijvoorbeeld eens aan je positie in het gezin.

Persoonlijk Leiderschap programma

Paul Koeleman van InXtenso en Peter Rensburg van CM7 hebben samen een programma Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld. In dit programma worden diverse aspecten van persoonlijk leiderschap besproken. Begonnen wordt met een analyse met behulp van het DISC Persoonlijkheidsprofiel. Dit helpt je jezelf te leren kennen in je huidige situatie en te zien waar verandering een positief effect zou hebben.

Het programma gaat vervolgens in op de onderdelen verantwoordelijkheid, invloed, succes en betekenis en tijd- en energiemanagement. Theorie├źn die aangehangen worden door bekende leiders als o.a. Stephen Covey, Daniel Ofman, William Pollard, Bill Hybels en Andy Stanley aangevuld met de praktijk van Paul en Peter en jezelf, en andere deelnemers.

Een praktische aanpak die werkt

Praktisch is het juiste woord voor dit programma. Paul en Peter zullen er alles aan doen om je zoveel mogelijk aan het werk te zetten voor jezelf. Kennis en ervaring delen met anderen, leren van elkaar en persoonlijke coaching. Je gaat uiteindelijk weg met een grote dosis zelfkennis en een fors aantal concrete hulpmiddelen om nog beter leiding te geven aan jezelf. Dit heeft een positieve invloed op de effectiviteit van jezelf maar zeker ook van je team.

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief