Ons verhaal

Mensen in zijn geheel tot hun recht laten komen. Dat is waar wij voor staan. We geloven namelijk dat in ieder mens veel talent schuilt. Het is alleen de kunst om het talent te ontdekken en er iets mee te doen. InXtenso helpt mensen en organisaties om zicht te krijgen op zichzelf. Met als doel eruit te halen wat erin zit! En om op een gezonde manier succesvol te worden.

Waar wij voor willen gaan

Wij zien dat veel mensen steeds meer opgeslokt worden door de grote hoeveelheid informatie die elke dag op hen afkomt. We willen dan ook mensen, maar ook organisaties, helpen om de weg terug vinden naar hun ‘kracht’. Wij geloven namelijk dat ze daar gelukkig van worden. We pakken het bij de bron aan, daar waar problemen worden veroorzaakt, maar ook daar waar mensen weer tot volle ontplooiing komen.

Door middel van praktische advisering, training en  coaching helpen we mensen en organisaties om zicht te krijgen op zichzelf en hun sterke kanten. Dit doen we met eenvoudige middelen en adviezen zodat medewerkers en teams in korte tijd zelf richting kunnen geven aan hun ontwikkeling. Dat geeft een positief effect op de persoon zelf, maar ook op de omgeving (collega’s, teams, privé). En niet in het allerminst: op klanten!

Het verhaal achter Inxtenso

Paul Koeleman is de oprichter van InXtenso. Begin 2008 startte hij zijn bedrijf, maar het idee werd al in 1997 geboren. Binnen de organisatie waar hij destijds werkte was veel gaande, dat zorgde voor veel stress. “Ik volgde het Persoonlijke Efficiëntie Programma (PEP®). Tijdens de persoonlijke coaching nam de trainer de stapels papier op mijn bureau onder handen en mijn ladekast moest leeg. Ik besefte toen dat met name het ‘DOE het NU’ principe zou gaan helpen om mezelf veel beter te gaan managen. Dat was hét moment dat ik dacht: hier ga ik in de toekomst ook iets mee doen.”

“Ik besefte toen dat met name het ‘DOE het NU’ principe zou gaan helpen om mezelf veel beter te gaan managen.”

Tien jaar later startte Paul met Inxtenso. De naam InXtenso komt van de Latijnse woorden ‘in extenso’, wat staat voor in zijn geheel en volledig. “InXtenso is een bedrijf dat zaken grondig en praktisch aanpakt. Ik heb gezien dat het bij mij werkte en ik gun anderen ook die verandering. Inmiddels help ik mensen en teams niet alleen meer met efficiëntie verbetering maar ook met andere trainingen en advies voor organisatie ontwikkeling. Een passie voor mensen heb ik altijd al gehad, maar nu kan ik het in de praktijk brengen door ze concreet te helpen. Het is ontzettend gaaf om mensen en organisaties te helpen veranderen en te zien dat het echt werkt!”

Goede doelen steunen

Ondanks dat iedereen talenten heeft, krijgt niet iedereen de kans om die ook te ontwikkelen. Inxtenso wil zich graag inzetten voor de maatschappij en delen wat zij zelf heeft ontvangen. Om die reden ondersteunt zij een ontwikkelingsproject in Zuidoost-Azië.

Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief