Ons netwerk

Elkaar versterken, aanvullen, prikkelen, op nieuwe ideeën brengen en uiteindelijk samen sterker worden. Dat zijn de redenen waarom InXtenso het belangrijk vindt om samen te werken met anderen. En door het delen van kennis en ervaring met ons netwerk kunnen we ook flexibeler inspelen op uw wensen als klant!

We zijn bewust een netwerkorganisatie, omdat we geloven dat beiden partijen op die manier sterker worden én onze klanten daar ook van profiteren. Al onze netwerkpartners hebben hun eigen achtergrond. Juist doordat iedereen zijn of haar eigen expertise heeft, kunnen we elkaar goed aanvullen. Deze ervaring en kennis wordt meegenomen in datgene dat wij voor klanten doen.

Onze netwerkpartners

Peter Rensburg – CM7
Peter Rensburg is de eigenaar van CM7 en richt zich Peter HR-3629 (200x200)op het veranderen van gedrag en het verbeteren van organisaties. Daarnaast voert hij administraties uit voor MKB en stichtingen. Peter verzorgt ook Office trainingen, vooral gericht op het praktisch en efficiënt toepassen van kennis. Bijvoorbeeld het opzetten van rapportages en dashboards in Excel. InXtenso en CM7 werken op dit gebied samen. De training Persoonlijk Leiderschap is gezamenlijk ontwikkeld.
Lees meer

Dick Le Mair MusicWJB_0102 (200x200)
Slagwerk & percussie is een mooie en effectieve manier aan teamwork handen en voeten te geven. Muziek maken betekent samen een prestatie leveren en toewerken naar een eindresultaat. Dit onderdeel verzorgt Dick Le Mair. Dick is een bijzondere componist, arrangeur, slagwerker en percussionist. Hij heeft veel humor en krijgt elk team tot een verbazingwekkend resultaat. Teambuilding met Dick stimuleert de samenwerking binnen je team en laat een onvergetelijke indruk achter.
Lees meer

Jane Loois – Zangcoach
Samen zingen is een verrassende manier om WJB_0920 (200x200)samenwerking te verbeteren. Hierbij komen leiding nemen, laten leiden, elkaar coachen, naar elkaar luisteren, elkaar vertrouwen en feedback geven aan de orde. Jane Loois begeleid dit aspect van teambuilding. Behalve talentvol zangcoach is ze zangeres, backingvocal en zangdocente. Jane heeft veel liefde en passie voor zang en muziek, is bijzonder enthousiast en door haar uitnodigende karakter in staat om elk team tot een meerstemmig en swingend koor te brengen.
Lees meer

Eduxtens – Carel de Vries
Samen met Carel de Vries van Edusupport-IT WJB_0795 (200x200)verzorgen we teambuilding programma’s, trainingen en persoonlijke coaching voor docenten, teamleiders, teams en ondersteunend personeel binnen het VO, MBO / ROC en HBO. Hierbij willen we medewerkers in het onderwijs verder professionaliseren. Met als resultaat: mensen tot hun recht laten komen, effectieve communicatie, meer doen in minder tijd, beheersbare werkdruk en meer plezier in je werk!
Lees meer

Meer weten?


Bel 0651153890 of laat uw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief