Ga je mee op eXpeditie?

Graag nodig ik jou uit voor deze online eXpeditie. Op deze reis leer je leven vanuit jouw missie en persoonlijke waarden. Jouw talenten, eigenschappen en omstandigheden zijn uniek. Hoe zet jij deze in? Ga jij mee op ontdekkingsreis?

Iedere maand ontvang je verdiepende vragen, tips & tools passend bij het onderwerp, gewoon in je mailbox. Hiermee kun je meteen praktisch aan de slag.

Ons reisschema…

We starten deze reis symbolisch vanuit een prachtig klooster. Hier leer je ontdekken wat jouw persoonlijke drijfveren en overtuigingen zijn. Je persoonlijke missie krijgt gestalte en zal jou de energie geven op het vervolg van je reis.

Daarna gaan we op pad en beklimmen we een berg. We gaan concrete stappen zetten, met onderweg prachtige vergezichten op het doel dat jij voor ogen hebt. Hoe bereik je dit doel? Welke stappen kan je zetten? Hoe hou je het vol?

Rond de zomer gaan we op safari en overnachten tussen de wilde dieren. Wat als het allemaal niet zo loopt als je verwacht? Als je moeilijkheden en teleurstellingen tegenkomt? Hoe kan je je hierop goed voorbereiden?

Vanaf het najaar settelen we ons in een dorpje bij een idyllisch meer. Hier ontmoeten we anderen. Wat wil jij toevoegen in het leven van anderen, hoe verhoudt jij je tot anderen. Waar kan jij van uitdelen?

Deze reis is helemaal GRATIS en jij bent al aangemeld, nodig gerust iemand uit om met je mee te doen door deze mail aan hen door te sturen. Zij kunnen zich hier opgeven:


Haal meer uit jouw eXpeditie

Om nog meer uit deze reis te halen heb ik een exclusieve aanbieding voor alle deelnemers aan deze eXpeditie. Je kan nu gebruik maken van het eXpeditie coachingspakket. 

Wat houdt dit in:
– gratis intakegesprek (telefonisch)
– 4 individuele coachingsessies van elk 1,5 uur
– op een inspirerende locatie (Krachtcentrale Huizen) ook online mogelijk

Investering
– nu voor maar €444,- (excl. BTW)

Deze aanbieding is geldig tot de start van de eXpeditie op 12 maart 2021. Meld je dus snel aan. Geef je contactgegevens door via onderstaande buttons.


Waarom deze eXpeditie?

Het afgelopen jaar ben ik opnieuw bezig geweest met het ontdekken van mijn persoonlijke missie en waarden. Ik heb (soms moeilijke) keuzes gemaakt en stappen gezet om deze missie en waarden meer te integreren in mijn leven én mijn werk. Hierdoor kan ik met nog meer energie aan de slag en echt kan genieten van wat er op mijn pad komt. Ik vind het geweldig om dit met meer mensen te delen. Vandaar dat ik heb besloten mijn inzichten en ervaring actief met jou te delen.
Dat heeft dus geresulteerd in het opzetten van deze eXpeditie, maar ook een hele nieuwe website en huisstijl. Soon to follow…

Paul Koeleman
Talentontwikkelaar
InXtenso
www.inxtenso.nl
paul.koeleman@inxtenso.nl
06-51153890

Meld u aan voor onze nieuwsbrief